Entrada-de-la-Mare-de-Du-processoneta-del-Mat.jpg
ACTUALITAT

La Muixeranga d’Algemesí homenatja a Quico Sempere en l’Assemblea General Anual

El divendres 25 de gener es va celebrar al Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Algemesí l’Assemblea General Anual de la Muixeranga d’Algemesí. En l’acte es va homenatjar a Quico Sempere, muixeranguer de Tarragona, pel seu treball en la difusió i projecció exterior de la muixeranga i de la Festa de la Mare de Déu de la Salut, principalment en el món casteller.

En l’assemblea, el mestre, Marcos Castell, també va fer un balanç de les actuacions i activitats en què l’associació va participar el 2018, a banda de les festes patronals, com les trobades de muixerangues d’Algemesí i Castelló de la Plana, el Concurs de Castells de Tarragona, la Campanya de Recollida de Joguets o el Concurs de Felicitacions de Nadal.

Pel que fa als reptes de futur, Castell es proposa millorar el nivell tècnic de la colla i provar noves muixerangues i continuar treballant per fer la muixeranga i la Festa més gran i coneguda fora del nostre poble. Per últim, també va destacar les noves incorporacions, amb les quals l’associació s’acosta ja als 500 membres.