Entrada-de-la-Mare-de-Du-processoneta-del-Mat.jpg
ACTUALITAT

Marcos Castell, nou mestre de la Muixeranga

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Marcos Castell serà el nou Mestre de la Muixeranga d'Algemesí, com a resultat de la votació que ha tingut lloc a l’assemblea extraordinària que la Muixeranga ha celebrat el 25 de febrer de 2017. El nou Mestre ha sigut elegit en unes votacions en les quals no hi ha hagut candidat alternatiu, ja que la seua ha sigut l’única llista presentada.

Marcos Castell, muixeranguer des de que era un xiquet, lidera un equip jove i renovat,

en el qual participen més de 30 muixeranguers i muixerangueres. El nou Mestre ha expressat, en el discurs de presentació de la candidatura, que “des del nostre compromís amb les nostres arrels i la nostra tradició, tenim totes les ganes de treballar i tota la il·lusió del món per donar un nou impuls a la Muixeranga, al mateix temps que modernitzar i millorar tots els aspectes que facen falta per poder ampliar els espais de participació, i així, posar-nos objectius ambiciosos”

El nou equip que estarà al capdavant de la Muixeranga s’organitzarà mitjançant comissions de treball, algunes d’elles creades per primera vegada:  tècnica i assajos, xiquets i xiquetes, benvinguda i acollida/àrea social, comunicació i premsa, gestió econòmica, eixides i coordinació i junta. Amb aquesta modernització de les estructures de la Muixeranga, la nova Junta s’ha marcat alguns objectius tals com augmentar el nombre de muixeranguers, reorganitzar i millorar les tècniques d’assajos i de construcció de  les muixerangues, i establir i enfortir les relacions amb la resta de muixerangues que han anat apareixent els darrers anys per tot el territori valencià.