Entrada-de-la-Mare-de-Du-processoneta-del-Mat.jpg
ACTUALITAT

La Muixeranga d’Algemesí actuarà per primera vegada al Concurs de Castells de Tarragona

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

La colla d’Algemesí alçarà les seues muixerangues a la plaça de la Font junt amb els Xiquets de Copenhaguen, els Castellers of London, els Castellers d’Andorra, els Castellers de París i la Colla Castellera de Madrid.

“L’espectacle casteller més gran del món” és el lema del cartell del XVII Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà enguany el sis i el set d’octubre, i en el qual participarà per primera vegada la Muixeranga d’Algemesí. Concretament ho farà en la Diada Internacional, el dissabte al migdia a la plaça de la Font, junt amb els Xiquets de Copenhaguen, els Castellers of London, els Castellers d’Andorra, els Castellers de París i la Colla Castellera de Madrid. Segons el mestre de la Muixeranga, Marcos Castell, es tracta d’una oportunitat excepcional de mostrar el que fem, fins i tot internacionalment, ja que el concurs és un esdeveniment amb molt de públic i amb molta cobertura mediàtica de tot el món. Per a nosaltres és un honor que des del món casteller es valore tant la muixeranga i que ens conviden a aquest concurs.

Més de cent cinquanta muixeranguers es desplaçaran amb la intenció de desplegar les figures més significatives del seu repertori, en una actuació fora de competició. En finalitzar la diada, l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat una recepció oficial i un dinar de germanor per a totes les colles participants de la Diada Internacional, els membres de les quals podran assistir també al concurs de la vesprada a la Tarraco Arena Plaça.

Telèfon de contacte: 678367024

Marcos Castell, mestre de la Muixeranga d’Algemesí

 

http://www.concursdecastells.cat/la-muixeranga-dalgemesi-actuara-a-la-diada-internacional-del-6-doctubre-noticia